Bezoek ons op de CEBEKO Groundbreaking Demo Days

Terug naar nieuws

Duid vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2022 alvast met een fluostift aan in uw agenda want dan zijn we met Traxgo als track-and-trace partner aanwezig op de eerste CEBEKO Groundbreaking Demo Days. Deze gaan door op de nieuwbouw locatie, gelegen op het bedrijventerrein Ringaert in Torhout. Tijdens het tweedaags evenement draait alles rond werkende machines.

Demo's in een echte werkomgeving

Op beide dagen zullen er doorlopend demonstraties plaatsvinden en krijgt u als bezoeker de kans om een hele waaier aan Yanmar, Cormidi en Thwaites machines te ontdekken en uit te testen. Alle machines worden in hun echte werkomgeving gepresenteerd en bovendien voorzien van een heel resem aanbouwdelen (o.a. Cangini sorteergrijpers, Gyru-Star zeefbakken en op maat gemaakte CEBEKO Attachments).

Beleef er de expertise van de machines en aanbouwdelen onder het genot van een hapje en drankje. Breng onze stand een bezoekje en ontdek de vele mogelijkheden van onze toepassingen rond tracking en monitoring voor uw machines. Samen met het CEBEKO team ontvangen we u met open armen op deze unieke netwerk gelegenheid. Inschrijven kan via onderstaande link.

Nu inschrijven