OVER TRAXGO

Traxgo zoekt samen met u naar de beste toepassing.

Onze toepassingen

Historiek

Lecatecs werd in 2003 opgericht door Bart Cappon en Jerry Lefebvre. De bedoeling was een gestolen voertuig eenvoudig terug te vinden. Door te luisteren naar onze klanten werd de vraag naar andere toepassingen groter. Vanaf 2008 is de naam gewijzigd naar Traxgo. We zijn blijven investeren in nieuwe technologieën en R&D en hebben zo een continue groei gekend. Al snel bleek de locatie in Waregem te klein en zijn we verhuisd naar een eigen nieuw gebouw.

Door een versnelde groei met nieuwe ontwikkelingen en uitbreiding van ons team werd Traxgo in 2015 erkend als groeibedrijf door de Vlaamse Overheid. In 2016 werd het management team versterkt met Frederik Depuydt & Rudy Vuylsteke.

Nadat Traxgo in 2018 een softwarebedrijf in zijn kernactiviteit integreerde wist de onderneming begin 2020 een nominatie als Trends Gazelle voor West-Vlaanderen in de wacht te slepen. Met de overname van het Antwerpse "Track en Trace" datzelfde jaar bevestigde Traxgo zijn ambities. Eind 2022 trad Traxgo toe tot de Clifford International Group, die in 2023 op zijn beurt onderdeel werd van het Zweedse AddSecure. Dit laat ons toe om het groeipad van de afgelopen jaren nog te versnellen.

Historiek Traxgo - Evolutie van een track-and-trace bedrijf

 

Visie & Waarden

track and trace - checkinatwork - ERP - CRM en CMSAls gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner biedt Traxgo een unieke totaaloplossing aan voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een innovatief platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen.

Traxgo voert een modern personeelsbeleid dat aangepast is aan de noden van deze tijd. Ons motto klinkt dan ook "een organisatie met waarden kan alles verwezenlijken”. Onze bedrijfscultuur is m.a.w. gedreven door waarden en gefocust op de groei van onze onderneming. Dit natuurlijk volledig samen met onze medewerkers. Als One Team zetten we resultaatgerichtheid, dienstverlening en respect voorop.

Onze medewerkers zorgen er dagelijks voor dat onze klanten volgens die waarden gezocht en geholpen worden. Dat gaat om zowel marketing-, verkoop- en servicemedewerkers, als montage & onderhoud, boekhouding & administratie, R&D en het management.

Omdat een goed functionerend team belangrijk is, investeren we als bedrijf in teambuilding. Zo doen we jaarlijks mee aan de Sailing Cup, organiseren we een personeelsfeest en klinken we samen op onze jaarlijkse zomerbarbecue. Fruit At Work draagt bij tot de gezondheid van onze medewerkers. "Mens sana in corpore sano, een gezonde geest in een gezond lichaam."

Onze waardecreatie als team is gebaseerd op drie pijlers:

  1. We creëren waarde voor de onderneming wat onze verdere groei mogelijk maakt;
  2. We creëren waarde voor onze klanten die als basis liggen van onze groei;
  3. We creëren waarde voor onze medewerkers door hen stabiliteit en zekerheid te bieden in een aangename bedrijfsomgeving waarin ze zich verder kunnen ontplooien.

Contacteer ons, wij bekijken samen hoe we voor u een toegevoegde waarde kunnen betekenen.

Onze tracking toepassingen