Bullswap biedt directe koppeling met onze tracking

Terug naar nieuws

Bullswap biedt directe koppeling met onze trackingHeeft u voor een grote klus tijdelijk nood aan een of meerdere extra bouwmachines dan zijn er op vandaag diverse verhuurbedrijven die u snel uit de nood kunnen helpen, elk met hun eigen specialiteiten en mogelijkheden. Van kleine lokale tot grotere internationale spelers: of het nu gaat om een vorkheftrucks, minigravers, hoogtewerkers, bulldozers of nog zwaardere graafmachines, er is vast en zeker een geschikte partner die ervoor kan zorgen dat een machine op de door u gewenste locatie kan worden bezorgd, zodat u terug verder kan met de uit te voeren werken.

Track-and-trace koppeling verhoogt de efficiëntie

Verhuurpartners van Bullswap die ook bij Traxgo klant zijn kunnen sinds kort vanuit de beveiligde omgeving in enkele eenvoudige stappen een directe koppeling opzetten met hun track-and-trace systeem. Zo hebben ze op één plaats een visueel overzicht van hun verschillende machines en is het niet langer nodig om hiervoor op twee verschillende onafhankelijke platformen te werken. Kortom: tijdswinst én gebruiksgemak gegarandeerd.

Traxgo behoort tot de top van bedrijven actief in tracking & tracing en biedt als ISO-gecertificeerde partner een uniek totaalpakket aan voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, enerzijds met een platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware. Doorheen de jaren hebben wij voor onze klanten reeds heel wat track-and-trace software koppelingen opgezet met uiteenlopende sectorspecifieke platformen, onze medewerkers beschikken dan ook over heel wat ervaring en expertise ter zake.

Meer informatie? Contacteer ons