Connecting Solutions wordt onderdeel van Traxgo

Terug naar nieuws

Wagenparkbeheeroplossingen Connecting Solutions worden onderdeel TraxgoAddSecure neemt Connecting Solutions BV over als onderdeel van haar groeistrategie binnen haar nieuwe business unit Smart Mobility, waarvan Traxgo onder de vleugels van Clifford Group sinds september 2023 deel uitmaakt. Deze deal versterkt de positie en het marktaandeel van Traxgo in België en Nederland, in lijn met de langetermijngroeistrategie om de business unit Smart Mobility verder uit te breiden, zowel door organische groei als door overnames.

Integratie oplossingen wagenparkbeheer

De business unit Smart Mobility van AddSecure biedt telematica- en bedrijfssoftwareoplossingen, gespecialiseerd in Mobile Security en Connected Mobility oplossingen. Het opereert onder de merken Clifford en Faringwell voor Mobile Security, en Traxgo voor Connected Mobility. Het in 2007 opgerichte Connecting Solutions, gevestigd in België, en haar dochteronderneming Business Track Nederland (of 'BTN') bieden ritadministratiediensten voor zowel belasting- als wagenparkbeheeroplossingen met informatie over de locatie van voertuigen (track and trace), monitoring en softwareapplicaties. De overname vormt een aanvulling op de huidige activiteiten op het gebied van Connected Mobility en zal worden geïntegreerd in het merk Traxgo.

"Deze deal versterkt niet alleen onze positie en vergroot het marktaandeel van Traxgo in België en Nederland, maar zorgt ook voor een robuust klantenbestand en opent een extra verkoopkanaal via distributeurs", aldus Huibjan Braafhart, President Smart Mobility bij AddSecure.

"We zijn verheugd om de voortdurende ontwikkeling van Smart Mobility te ondersteunen. Deze overname onderstreept onze toewijding en is een belangrijk onderdeel van onze voortdurende groeistrategie", aldus Stefan Albertsson, CEO van AddSecure.

Over Traxgo

Traxgo, gevestigd in Waregem (België) en Lijnden (Nederland), is een ISO-gecertificeerd groeibedrijf dat een uniek totaalpakket biedt voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, zowel met een platform voor het verzamelen van real-time informatie als door het leveren van bedrijfssoftware om klanten inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen. Als belangrijk onderdeel van de Clifford Group wordt volop ingezet op verdere Europese expansie.

Over AddSecure

AddSecure is een toonaangevende Europese leverancier van veilige IoT-connectiviteit en end-to-end-oplossingen. We helpen klanten hun activiteiten te optimaliseren, bedrijfswaarde te vergroten en vitale functies te beveiligen. Door verbonden, datagestuurde en sensorgebaseerde oplossingen te combineren met de beste expertise in hun klasse, voldoen we aan de behoeften van onze klanten, ongeacht de branche. We bieden zowel beheerde services als connectiviteit met elk apparaat dat veilige communicatie en gegevensoverdracht nodig heeft. Imagination is our only limit. Onze veilige IoT-oplossingen worden gebruikt op het gebied van gebouwen, alarmering, transport en logistiek, persoonlijke veiligheid en beveiliging, gezondheidszorg, bouw, gemeenten, scholen, reddingsdiensten, elektriciteitsnetten en meer.

Het hoofdkantoor van AddSecure bevindt zich in Stockholm, Zweden. Onze belangrijkste markt is Europa, maar we bedienen klanten over de hele wereld. Met meer dan 1.000 medewerkers helpen we de wereld veiliger, slimmer en duurzamer te maken.

Meer informatie? Contacteer ons