Digitaal platform faciliteert vlottere workflow

Terug naar nieuws

Track en trace havenbedrijf GentIn de juli editie van Sterck Magazine West-Vlaanderen kwam Traxgo ruim aan bod in een interessante testimonial met onze klant Transferium. Naast de toepassing van track & trace binnen het Gentse havenbedrijf werd samen met zaakvoerder Morgan Weilandt ook ingezoomd op de TraxOne planningstool met mobiele app.

Een nog vlottere behandeling van goederen en een betere belevering van grondstoffen aan buitenlandse biomassacentrales: dat is waar Transferium elke dag naar streeft. Het digitaal platform TraxOne van Traxgo helpt hen bij het vertalen van die doelstelling naar de praktijk. "Als we straks naast de planning ook de facturatie dankzij die tool kunnen organiseren, staan we weer een grote stap verder", beseft zaakvoerder Morgan Weilandt van Transferium.
(bron: Sterck Magazine)

Ontdek onze planningssoftware

Indrukwekkend groeitraject

Transferium werd opgestart als op- en overslag bedrijf. Met een sterke reputatie binnen de cement-, bouwstoffen- en grondindustrie werd het actieterrein en de expertise steeds verder uitgebouwd. Service, efficiëntie en flexibiliteit zijn hun troeven die mee aan de basis liggen van een 20-jarig groeitraject.

Traxgo behoort tot de top van bedrijven actief in tracking & tracing en biedt als gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner een uniek totaalpakket aan voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen.