ERP implementatie

Enterprise Resource Planning in uw bedrijf

Bedrijfssoftware TraxOne

ERP implementatie

ERP implementatieWat is ERP implementatie? ERP (de afkorting van "Enterprise Resource Planning") is een overkoepelende bedrijfssoftware die bestaat uit verschillende modules met elk hun eigen specifieke taak binnen het geheel. Al deze individuele modules - denk aan facturatiesoftware, software voor planning, enz. - worden binnen de overkoepelende software met elkaar verbonden. Dankzij ERP hoeft u niet langer gebruik te maken van meerdere losse desktop programma’s om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Bent u van plan om ERP software toe te passen binnen uw bedrijf? Dan is het noodzakelijk dat de implementatie op een correcte manier wordt uitgevoerd. Het is ook belangrijk dat u na de implementatie onmiddellijk duidelijk communiceert met uw werknemers wat er van hen wordt verwacht. Zo kunt u fouten en onduidelijkheden van in het begin vermijden en latere problemen voorkomen. Bij een correct gebruik van de software doorheen uw volledige organisatie is de meerwaarde van een goed ERP systeem enorm, zowel op het gebied van vlotte informatie uitwisseling, optimalisatie van processen, gebruiksgemak voor uw medewerkers, ...

Werkwijze

De implementatie van ERP is verschillend voor elk type bedrijf en elke sector heeft zo zijn eigen specifieke kenmerken. Zelfs binnen eenzelfde sector zijn er doorgaans verschillen in de manier van werken tussen de bedrijven onderling. De keuze van een goede partner voor de uitrol is dan ook van fundamenteel belang. Traxgo zorgt voor een correcte implementatie volgens uw wensen en vooropgestelde doelstellingen. Ook na het traject van implementatie kunt u uiteraard blijven rekenen op de nodige ondersteuning van onze ervaren medewerkers.

Wenst u meer informatie over de diverse facetten van een ERP implementatie, bent u op zoek naar een solide ERP partner met voldoende "in-huis" expertise, of heeft u nog enkele specifieke vragen? Laat het ons gerust weten via het contactformulier op onze website, dan kijken we na hoe we u eventueel van dienst kunnen zijn.

Meer informatie? Contacteer ons