Eenvoudig te koppelen met uw andere applicaties

TraxOne bedrijfssoftware

Eenvoudig te koppelen met uw andere applicaties

ERP modules | ERP systeem | ERP softwareHet is belangrijk dat uw ERP modules eenvoudig gecombineerd kunnen worden met uw bestaande administratieve software.

De ERP modules en andere software zoals CRM, SharePoint, Office en BI-applicaties beschikken over een grote capaciteit. Dit is noodzakelijk zodat u uw activiteiten beter kan beheren. De software is een tool om u te helpen bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen, structureren van workflows, verhogen van productiviteit en u een beter inzicht te geven in uw bedrijf.

Als uw nieuwe modules niet goed inspelen op uw bestaande software zal dit voor problemen zorgen. Doordat het ERP systeem niet met andere programma’s in verbinding staat, moet u gegevens meerdere keren ingeven, mist u inzichten, nemen kosten toe en resultaten af. Door geen connectie te hebben tussen al uw informatie verliest u kostbare tijd. Zorg voor een goede implementatie van de nieuwe software en een goede koppeling met uw bestaande software.

Ontdek de mogelijkheden van de ERP modules

Kies voor een volledige integratie van de bedrijfssoftware. Met een vereenvoudigde versie van een ERP pakket kunt u op korte termijn kosten uitsparen, maar dit zal u op langere termijn misschien zuur opbreken. De software moet uw bedrijf ondersteunen en dit kan alleen als het ERP systeem compleet is.

Om de ERP modules op de juiste manier te implementeren, kunt u rekenen op de technische bijstand van uw partners. Zij zullen u helpen met het koppelen van uw data en applicaties met als eindresultaat een end-to-end business procesverbetering.

Wenst u ook uw bedrijfsprocessen te optimaliseren ? Lees meer over ERP systemen.

Meer informatie? Contacteer ons