Kilometerregistratie (ritregistratie)

Een klare kijk op de afgelegde kilometers

Onze toepassingen

Kilometerregistratie of ritregistratie

Kilometerregistratie voor het bijhouden van afgelegde kilometersKilometerregistratie of ritregistratie is een heel handige manier om alle kilometers die uw personeel maakt simpel bij te houden. Werkt u in een sector waarbij uw personeel bijvoorbeeld veel transportritten maakt of om een andere reden veel moet reizen? Dan is het belangrijk om afgelegde kilometers bij te houden voor een kilometervergoeding.

Bij Traxgo hebben we de juiste software ontwikkeld om dit gemakkelijk te kunnen registreren. Dankzij de kilometerregistratie wordt er nauwkeurig bijgehouden hoeveel kilometers uw personeel aflegt. Met ritregistratie is het zelfs mogelijk om deze gegevens automatisch te verwerken. Ideaal om niet alles zelf te hoeven bijhouden, maar hier de juiste software voor in huis te halen. Het gebruik van kilometerregistratie of ritregistratie komt met volgende voordelen:

  • Minder administratie: Het bijhouden van de gereden kilometers van uw personeel is een arbeidsintensief werk. Met de kilometerregistratie van Traxgo is dit voortaan verleden tijd. U hoeft niet allerlei formulieren in te vullen voor een overzicht van de gereden kilometers. De kilometerregistratie is op elk moment van de dag op te vragen. Een snel en makkelijk alternatief t.o.v. de traditionele werkwijze.
  • Visueel overzicht: Verder is het een groot voordeel dat u een visueel overzicht kunt opvragen. U heeft inzicht in de routes van uw voertuigen en u ziet precies waar ze zijn of welke route ze hebben gekozen. Bovendien kunt u alle kilometergegevens overzichtelijk in een tabel voor u weergeven. De ritregistratie geeft een makkelijk overzicht van alle gebeurtenissen.
  • Management van uw voertuigen: Dankzij kilometerregistratie of ritregistratie vergemakkelijkt Traxgo ook het management van uw voertuigen. Dankzij de software worden namelijk alle onderhoudsbeurten, keuringsmomenten en verzekeringszaken in realtime bijgehouden.
  • 24 uur beschikbare data: Een van de belangrijkste voordelen van het Traxgo softwaresysteem is de 24 uur toegang tot alle data. Op elk moment van de dag heeft u inzicht in de ritregistratie en kilometerregistratie.
  • Snel toegang tot transportkosten: Als laatste verloopt de doorberekening van de transportkosten een stuk sneller wanneer alle gereden kilometers direct in het systeem staan. Ook op dit punt bespaart u uzelf als onderneming dus een hoop tijd. Dankzij de software van Traxgo is een totaaloverzicht van de transportkosten zo binnen handbereik.

Meer informatie? Contacteer ons

Kilometerregistratie toepassen in uw bedrijf

Een systeem voor uw kilometerregistratie en ritregistratieBent u dus op zoek naar een manier om de kilometerregistratie of ritregistratie van uw bedrijfsvoertuigen makkelijker te laten verlopen? Dan is het de moeite waarde om de trackingsoftware van Traxgo te gebruiken.

Met deze software verloopt het bijhouden van de gereden kilometers gewoonweg makkelijker en sneller. U bespaart een tijd en daarmee ook een kosten op de lange termijn.

Voor meer informatie over de software van Traxgo en onze oplossingen rond tracking van uw wagenpark kunt u uiteraard altijd contact opnemen. We helpen u graag verder.