Klinkende overwinning op de Captains of Industry Sailing Cup

Terug naar nieuws

Naar jaarlijkse traditie was het Traxgo team present op de Captains of Industry Sailing Cup 2019. Plaats van het gebeuren was dit jaar de Koninklijke Yacht Club Nieuwpoort, waar we na een lekker zeemansontbijt kennis konden maken met Freddy, onze schipper van dienst. Na de nodige technische uitleg aan boord van de zeiljacht kozen we voor het eerst die dag het ruime sop voor een intensieve training. Onze magen bleken allen bestand tegen de deining en 's middags konden we dan ook onder een stralende zon met veel smaak genieten van een lichte lunch.

In de namiddag was het dan eindelijk tijd voor het echte werk. Rond 14:30 weerklonk het startschot voor de Sailing Cup en konden we op een iets kalmere zee onder de deskundige leiding van Freddy onze eerder opgedane ervaringen omzetten in de praktijk. Na een ietwat aarzelende start was er geen houden meer aan en al gauw werd duidelijk dat we bij de concurrentie geen gelijke kenden. Na een uitgebreide apero mochten we 's avonds dan ook met veel trots de hoofdprijs in ontvangst nemen.

Kortom: de Captains of Industry Sailing Cup 2019 was een onvergetelijke ervaring in een ronduit schitterende omkadering, met als kers op de taart een klinkende overwinning! De beker krijgt een mooi plaatsje in onze prijzenkast.

Bekijk de foto's