Maak kennis met onze tracking toepassingen op Transpro

Terug naar nieuws

Tracking voor de transport en logistieke sector, bezoek ons op TransproOp woensdag 29 en donderdag 30 mei 2024 vindt voor de tweede keer Transpro plaats, een opkomende beurs voor de transport en logistieke sector. Waregem Expo (België) zal gedurende deze twee dagen opnieuw een bruisende hotspot zijn voor tal van ondernemers die actief zijn in de transport en logistieke keten. De organisatie heeft als doel om van dit evenement blijvend dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor de sector te maken. Netwerken kan niet alleen op de talrijke standen: ook de centrale open bar met dranken en food zal voor bezoekers en exposanten doorlopend toegankelijk zijn, ideaal voor een informele babbel.

Belgische transport en logistieke sector in enkele cijfers

In België zijn elke dag meer dan 750.000 bestelwagens en ongeveer 70.000 Belgische vrachtwagens op de weg, daarnaast maken ook nog meer dan 75.000 buitenlandse vrachtwagens op doortocht dagelijks gebruik van ons wegennet. Naast de 11 miljoen containers die jaarlijks via Antwerpen België binnenkomen, wordt drie kwart van de 700 miljoen ton goederen jaarlijks getransporteerd over de weg. De sector van transport en logistiek zorgt dan ook voor een rechtstreekse tewerkstelling van meer dan 100.000 werknemers, maar indirect zijn nog eens een veelvoud van dit aantal betrokken. Vlaanderen blaakt van ambitie om "dé logistieke draaischijf van Europa" te worden. (bron: Transpro)

Kom langs en ontdek onze tracking toepassingen

Traxgo behoort tot de top van bedrijven actief in tracking & tracing en heeft met ruim 20 jaar ervaring op de teller heel wat relevante expertise opgebouwd. Wij kennen dan ook als geen ander de noden van hedendaagse transportbedrijven. Met onze efficiënte toepassingen helpen wij tal van bedrijven om tijd én geld te besparen. Transpro is gratis toegankelijk voor alle bezoekers die vooraf registreren via de website. Kom zeker even langs op onze stand (102), we kijken er naar uit u daar te ontmoeten!

Nu gratis registreren