Mobiele app voor planning techniekers breekt door

Terug naar nieuws

Vorig jaar lanceerden wij onze TraxOne planningstool voor servicebedrijven. Naast de unieke mogelijkheid om de planning te koppelen aan real-time track-en-trace informatie beschikt onze software oplossing ook over een eigen app voor mobiele toestellen. Omwille van de vele voordelen voor techniekers op het terrein, de zeer gebruiksvriendelijke interface én de uiterst efficiënte opbouw is het gebruik van deze mobiele planningsapp dit jaar helemaal doorgebroken en kunnen we spreken van een echt succes.

Mobiele app voor planning techniekers - mobiele planningsapp

Efficiëntie troef met mobiele app

De tijdswinst die bedrijven boeken is dan ook gigantisch: de verantwoordelijke voor de planning op kantoor heeft constant een real-time overzicht van status van lopende taken, de communicatie met de techniekers verloopt rechtstreeks via de app, werktijden worden er rechtstreeks digitaal in geregistreerd, klanten tekenen direct in de app af na uitvoering van de werken, ... Een ware verademing voor bedrijven die voorheen nog op een traditionele manier werkten en dit jaar voor hun planning resoluut de stap naar TraxOne hebben gemaakt. Papieren werkbonnen, spreadsheets met prestaties van techniekers, chaotische communicatie langs diverse kanalen, administratieve overlast, enz. behoren dankzij het inzetten van onze mobiele app voor hen definitief tot het verleden. Missie geslaagd!

Resultaatgerichte aanpak

Naast de vele troeven van de TraxOne software zelf genieten bedrijven die voor Traxgo kiezen bovendien ook van heel wat andere voordelen: als groeibedrijf en dé referentie in onze sector zijn wij namelijk ISO 9001 gecertificeerd voor kwaliteit, ISO 27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging, GDPR compliant, kunnen wij beroep doen op een team van 25 ervaren medewerkers, waaronder gedreven software ontwikkelaars, een eigen service- en montageteam, ... Met onze resultaatgerichte manier van werken helpen wij onze klanten om tijd én geld te besparen.

Meer informatie? Contacteer ons