Voertuigen monitoren met Tracking and Tracing

Tracking and tracing

Onze toepassingen

Voertuigen monitoren met Tracking and Tracing                                     

Tracking and Tracing | Track and trace | Tracker auto |Tracer auto | TraxgoMomenteel leven we in een wereld die steeds verder digitaliseert. En met deze digitalisering ontstaan er een hoop extra kansen. Uiteindelijk is gedetailleerde data namelijk van enorm hoge waarde. Hoe meer informatie u over bepaalde dingen te weten komt, hoe meer u dit in uw voordeel kunt laten werken. Zo ook met bedrijfsvoertuigen.

Het is nu vaak nog een kwestie van achteraf bepalen welke route uw voertuigen hebben gereden, welke snelheid daarbij is gebruikt en wat bijvoorbeeld de vertrek- en aankomsttijden waren. Met tracking and tracking van Traxgo komt hier voorgoed een einde aan.

Dankzij tracking and tracing heeft u voortaan inzicht in real-time gegevens wat de data van uw voertuigen betreft. U krijgt bijvoorbeeld op elk moment van de dag de mogelijkheid om te zien wat:

  • De live locaties van uw voertuigen zijn
  • Welke routes ze hebben afgelegd tijdens een rit
  • Met welke snelheden er tijdens de rit gereden is

Zo kunt u uw personeel tijdens en na een rit controleren op de verschillende gegevens. Is er bijvoorbeeld wel voor de snelste route gekozen? En hebben uw medewerkers zich aan de maximumsnelheden gehouden?

Aan de hand van zulke verregaande informatie kunt u dit soort zaken optimaliseren. Het inzicht biedt een mogelijkheid om bepaalde processen in de toekomst te verbeteren.

Waarom tracking and tracing van Traxgo gebruiken?

Er zijn een aantal redenen waarom tracking and tracing van Traxgo een unieke dienst levert:

  • Extreem overzichtelijk: U kunt heel makkelijk inloggen op de trackingsoftware via het Traxgo-platform. Aan de hand van uw persoonlijke inloggegevens ontvangt u dan direct uitgebreide informatie over alles wat er qua voertuigen binnen uw bedrijf gebeurt. Door middel van een gedetailleerde kaart ziet u heel duidelijk terug welke routes er zijn gereden. En in tabelvorm is er dan ook nog eens inzicht in meer gedetailleerde informatie.
  • Geld besparing: Uiteindelijk gaat de beschikbare informatie ervoor zorgen dat u bepaalde processen binnen het bedrijf kunt optimaliseren. Kunnen de routes bijvoorbeeld sneller gereden worden? Hetzelfde geldt voor de personeelsadministratie. Die verloopt nu zowat automatisch. Het is niet meer nodig om alle gegevens zelf in te voeren en te analyseren. Dit doet het Traxgo-platform voor u.
  • Verbeterde veiligheid: Verder staat ook de verbeterde veiligheid bij het gebruik van Traxgo centraal. Mocht er bijvoorbeeld een ongewenste verplaatsing van een voertuig plaatsvinden, dan kan dit vanaf het Traxgo-platform worden onderbroken. Dankzij de ingebouwde startonderbrekingsfunctie komt een voertuig dan tot stilstand. Zo zijn de verschillende voertuigen binnen uw bedrijf nog beter beveiligd.

Meer informatie? Contacteer ons

Is het dus hoog tijd dat uw bedrijf een stap in de juiste richting zet? Neem dan direct contact op voor het ontvangen van meer informatie.

Ons tracking and tracing systeem heeft vele mogelijkheden. We snappen het dan ook volledig als u nog bepaalde vragen heeft over de toepassing hiervan. We helpen u graag verder bij het verbeteren en overzichtelijk maken van uw bedrijfsprocessen.