Remote uitlezen van tacho bestanden vrachtwagens

Terug naar nieuws

Digitale tachograaf bestanden vrachtwagens uitlezen

Wanneer uw bedrijf actief is binnen de transportsector dan weet u vast en zeker dat het één voor één manueel uitlezen van de tacho-toestellen van uw vrachtwagens een zeer tijdrovende klus kan zijn, waarbij deze bovendien ter plaatste beschikbaar moeten zijn. Om aan deze specifieke problematiek een antwoord te kunnen bieden heeft Traxgo een efficiënte en volautomatische oplossing uitgewerkt, waarmee het mogelijk is om de digitale tachografen remote uit te lezen zonder manuele tussenkomst, en u gegarandeerd tijd én geld bespaart.

Uw tacho-gegevens in goede handen

Het gecentraliseerde systeem leest voor elke vrachtwagen binnen uw vloot de beschikbare DDD-bestanden van de tachograaf en van de bestuurderskaart in en zorgt ervoor dat deze informatie gedurende de wettelijk bepaalde termijn op een beveiligde én permanent voor u toegankelijke omgeving wordt bewaard. Doordat de informatie steeds tijdig wordt verzameld bent u te allen tijde in orde met de actueel geldende regelgeving en vermijdt u boetes. Uitgebreide informatie over de wettelijke verplichtingen kan u terugvinden op de website van de Rijksoverheid. Het spreekt uiteraard voor zich dat wij ook steeds zorgen voor een back-up van uw tachograaf gegevens.

Meer informatie? Contacteer ons

Als gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner is Traxgo uitgegroeid tot dé referentie voor oplossingen rond tracking, monitoring en bedrijfssoftware. Met onze resultaatgerichte aanpak zoeken wij samen met u naar de beste oplossing. Hiervoor kunnen wij bouwen op onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende sectoren en de vele expertise ter zake van onze medewerkers.