Ritregistratie bedrijfswagens

Realtime ritregistratie voor uw wagenpark

Onze toepassingen

Ritregistratie voor bedrijfswagens

Realtime ritregistratie voor bedrijfswagens van uw wagenparkTraxgo heeft een jarenlange expertise op vlak van ritregistratie.  Dankzij GPS trackers in uw bedrijfswagens, bent u te allen tijde op de hoogte van wat er zich met uw wagenpark afspeelt. Onze Track-and-Trace oplossing maakt het op die manier mogelijk om aan ritregistratie voor uw bedrijfswagens te doen.

Track-and-Trace volgsysteem

Ons Track-and-Trace systeem stelt u in staat om uw buitendienst veel efficiënter te beheren. Dankzij het GPS volgsysteem beschikt u over een uitgebreide rapportage. Zo kunt u eenvoudigweg de ritregistratie bijhouden en op basis daarvan de kilometervergoeding berekenen. Ook is het mogelijk om zo de gewerkte uren van uw werknemers bij te houden. Elk gedrag wordt geregistreerd door ons GPS track systeem dat in de wagen aanwezig is en zo doorgegeven aan het Track-and-Trace systeem.

Voordelen van het GPS registratiesysteem

De GPS tracker in de voertuigen geeft hun positie in real-time door aan het systeem. Daardoor levert u dat volgende voordelen op:

  • Efficiënte planning;
  • Geautomatiseerde rapportage van de ritten en werkuren;
  • Overzicht over de onderhoudskosten.

Meer informatie? Contacteer ons

Het systeem stelt u dus niet enkel in staat om aan ritregistratie te doen, maar in het algemeen ook om te besparen en een beter overzicht te behouden over uw wagenpark.

Ontdek ook alles over: