Smart Solutions: all the way. Met de Traxgo oplossingen!

Terug naar nieuws

Smart Solutions is in 2012 opgericht door Frederick Verhelst in het West-Vlaamse Izegem en werd al snel de referentie voor bedrijven die kampen met tijdelijke capaciteitsproblemen. Vandaag de dag tellen ze vijf business units, verdeeld over vier locaties, wat maakt dat ze negen filialen hebben in Vlaanderen. Hun medewerkers staan dagelijks paraat om klanten uit industry, engineering, ICT, experts en finance te ondersteunen. Op dit moment outsourcen ze bij Smart Solutions reeds meer dan 350 personen en ze blijven groeien. Zowel in 2018 én in 2019 werden ze verkozen tot Trends Gazellen, een mooie bekroning voor de harde groei.

Een van de uitdagingen die Smart Solutions dagelijks aangaat is om proactief te kunnen communiceren met klanten en medewerkers. In Vlaanderen hebben we te kampen met een hels verkeersnetwerk, wat een rechtstreekse impact heeft op de medewerkers die het volledige land doorkruisen om hun kennis en expertise te delen. Door de services van Traxgo te raadplegen kan Smart Solutions klanten inlichten als medewerkers vast staan in een file of wanneer ze slechts enkele minuten van hun werkplaats verwijderd zijn. De software van Traxgo wordt ook gebruikt om het wagenpark accuraat aan te sturen, zo kunnen de medewerkers van Smart Solutions bvb. proactief verwittigd worden voor een nazicht bij de garage.

Smart Solutions gaat all the way. Naar de toekomst toe is het dan ook de bedoeling om de software van Traxgo nog meer in te zetten in de dagdagelijkse werking, om de efficiëntie verder te verbeteren en op die manier tijd en geld te besparen.

Heeft u ook interesse in een Traxgo-oplossing op maat?

Contacteer ons