Software mobiele werknemers boost hun productiviteit

Terug naar nieuws

Software voor mobiele werknemers boost productiviteitOnze TraxOne planningstool is dé ideale software voor bedrijven met meerdere mobiele werknemers. Het efficiënt aansturen van mensen op de baan is een vak apart. Niet alleen moet de verantwoordelijke voor de planning op kantoor over de nodige competenties beschikken, ook moet de gebruikte software voldoende flexibel zijn en toelaten om snel te kunnen schakelen. TraxOne laat toe om op een zeer gebruiksvriendelijke manier een planning te beheren. Dankzij de gekoppelde mobiele app zien werknemers op de baan dagelijks hun uit te voeren taken op hun smartphone.

Meerwaarde van onze TraxOne software

Een absolute meerwaarde van onze slimme planningssoftware is de rechtstreekse koppeling met de track-and-trace systemen. Dit laat uw werknemer op kantoor toe om de real-time situatie naast de opgemaakte planning te leggen. Niet alleen kan er zo proactief worden gehandeld wanneer een taak onverwacht uitloopt of file onderweg roet in het eten gooit, maar kunnen ook dringende taken worden tussengeschoven bij een werknemer in de buurt. De planner op kantoor heeft immers steeds een actueel overzicht van waar de mobiele werknemers zich bevinden.

Krachtige software voor mobiele werknemers

Met onze planningssoftware helpen wij KMO's om hun processen te optimaliseren en zo tijd én geld te besparen. De directe link met track-and-trace en het gebruik van de mobiele app zorgen ervoor dat onze TraxOne software veel meer is dan enkel planning. Doordat uw mobiele werknemers via de software op hun smartphone niet alleen de taken kunnen raadplegen, maar ook hun werktijden registreren en relevante feedback kunnen doorgeven is het een uiterst krachtig werkinstrument. Het laat hen toe vlotter en comfortabeler te werken, waardoor hun productiviteit zal toenemen.

Meer informatie? Contacteer ons