Steun onze hulpactie voor Oekraïne!

Terug naar nieuws

Wat momenteel in Oekraïne aan het gebeuren is tart alle verbeelding. Niemand hield het voor mogelijk dat zoiets anno 2022 nog kon gebeuren. Vanuit Traxgo doen wij wat we kunnen om onze collega's ter plaatse door deze moeilijke en zware periode te loodsen. Er werd ook reeds besloten om onze kantoren in Lviv open te stellen voor opvang van vluchtelingen uit het oosten van het land.

Ons hart bloedt bij het zien van de vele hartverscheurende taferelen die de gevechten met zich mee brengen. Omdat het menselijk leed ter plaatse werkelijk enorm is - denk aan families die verscheurd worden, de vele onschuldige burgerslachtoffers die vallen, waaronder ook kinderen, ... - hebben we besloten om vanuit Traxgo nog een stap verder te gaan: we hebben een apart rekeningnummer geopend waarop wij geld inzamelen dat integraal zal worden gebruikt voor de aankoop van medisch materiaal, waarvoor wij tevens ook het transport richting Oekraïne zullen regelen.

Ook uw bijdrage is meer dan welkom!

We doen vanuit Traxgo graag een warme oproep naar u toe om ook een bescheiden bijdrage te storten. Het maakt niet uit hoeveel precies, alle kleine beetjes helpen. Een bedrag naar keuze overschrijven kan tot 18 maart 2022 op rekening BE51 7350 5975 9462. Het spreekt voor zich dat we achteraf in alle transparantie het ingezamelde bedrag én de lijst van aangekochte goederen zullen communiceren! Deel deze actie onder uw kennissenkring, op uw sociale media, ... Hoe meer medisch materiaal we kunnen aankopen, hoe meer slachtoffers ter plaatse geholpen kunnen worden. Het menselijk leed zoveel mogelijk verzachten, daar draait het uiteindelijk om.

Hopelijk kunnen we deze donkere bladzijde uit de hedendaagse geschiedenis snel omslaan en terug samen als één maatschappij verder bouwen aan een mooie toekomst, en dat niet alleen voor onszelf, maar vooral ook voor onze kinderen en alle nog volgende generaties.