Track-and-trace als beveiliging tegen diefstal bestelwagens

Terug naar nieuws

Diefstalbeveiliging voor bestelwagens met track-and-traceIn de media verschijnen steeds vaker alarmerende berichten over gestolen bestelwagens, het blijkt dan ook om een ware plaag te gaan. Er kan reeds heel wat leed worden voorkomen met enkele eenvoudige tips: plaats de bestelwagens steeds goed in het zicht, bij voorkeur op een beveiligde plaats, laat deze zeker nooit ongesloten achter, ... Dit sluit echter niet 100% uit dat een van uw bestelwagens toch wordt gestolen. Zonder beveiligingssysteem zit u als zaakvoerder op zo'n moment met de handen in het haar en kan u na het verspreiden van een signalement via uw netwerk, social media en diverse andere kanalen enkel hopen dat het voertuig vroeg of laat ergens wordt opgemerkt.

Traceersysteem als beveiliging tegen diefstal

Zijn de bestelwagens van uw vloot daarentegen gelukkig wél uitgerust met een Traxgo track-and-trace oplossing? Dan bewijst het volgsysteem nu zijn nut als diefstalbeveiliging: met ons efficiënte traceersysteem bent u namelijk in staat om het ontvreemde voertuig alsnog op te sporen, ongeacht waar het zicht reeds bevindt. Dat onze oplossing niet te kloppen is als extra beveiliging bij diefstal werd reeds meermaals in de praktijk bewezen: voor onze klanten hebben wij reeds heel wat gestolen voertuigen gelokaliseerd én gerecupereerd.

Ontdek alle oplossingen die wij kunnen bieden inzake real-time tracking van voertuigen. Heeft u nog bijkomende vragen over onze track-and-trace systemen of hoe deze precies in uw wagenpark of bedrijf kunnen worden ingezet? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren, onze ervaren medewerkers beschikken over heel wat expertise ter zake en helpen u graag verder.

Meer informatie? Contacteer ons

Traxgo behoort tot de top van bedrijven actief in tracking & tracing en biedt als gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner een uniek totaalpakket aan voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen.