Track and trace voor de landbouwsector

Onze toepassingen

Track and Trace oplossingen voor de landbouwsector

Track and trace landbouwmachinesNa de werkuren worden landbouwmachines en -materialen onbewaakt achtergelaten. Denk aan tractoren, verreikers, meststrooiers, enz. Met een track and trace (of tracking) systeem kunnen bedrijven in de landbouwsector hun machines en materialen altijd en overal traceren. Een bijkomend voordeel is dat het mogelijk is om de draaiuren van de machines te registreren.

Track and trace voor de landbouw

Een track and trace systeem is de ideale oplossing om uw landbouwmachines en -materialen van op afstand te volgen. Een GPS tracker vereist geen complexe installatie. Bovendien wordt u gewaarschuwd als uw machines of materialen zich buiten een bepaalde locatie bevinden. Een track and trace systeem biedt een extra beveiliging voor al uw landbouwmateriaal en doet zo ook dienst als diefstalbeveiliging voor uw werktuigen.

Draaiuren registreren van uw machines

Met een GPS tracker kunt u de draaiuren van uw machines registreren. Zo wordt u automatisch gewaarschuwd wanneer uw machines een onderhoud nodig hebben. Door de draaiuren van uw machines bij te houden, kunt u op een correcte manier factureren. De geregistreerde uren worden samengevat in overzichtelijke rapporten. Dit zorgt voor een vereenvoudigde administratie. Met een tracker kunt u ook het rendement van uw machine maximaliseren.

Heeft u interesse in een track and trace systeem voor uw landbouwmachines en -materialen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie? Contacteer ons