Track & trace systeem in de leasingsector

Onze toepassingen

De voordelen van een track & trace systeem in de leasingsector

Track & Trace | Leasingsector | Leasingwagen | Traxgo

Aan de hand van een track & trace systeem in de leasingsector kan men nauwkeurig elk voertuig opvolgen. Op die manier kunnen kilometerstanden en dergelijke worden bijgehouden. Bovendien kan ook diefstal worden vermeden.
U verliest uw voertuig geen enkel ogenblik meer uit het oog.

Een auto heeft op regelmatige basis een onderhoud nodig. Aan de hand van track & trace systemen bij een leasingwagen kan tijdig gemeld worden dat het tijd is voor een controle. Daardoor kunnen zelfs onnodige uitgaven worden vermeden. Naast een melding voor het onderhoud kan het track & trace systeem in de leasingwagen u ook een update geven over de door u ingevoerde parameters. Wilt u meer weten over de kilometerstand, dan wordt dit eenvoudig weergegeven in een tabel en kan u dit op elk moment bekijken.

Meer informatie? Contacteer ons

Track & trace systemen in leasingwagens biedt u meer controle

Track & Trace | Leasingsector | Leasingwagen | Traxgo

Het gebruik van leasingwagens is vaak moeilijk te controleren. Natuurlijk wordt een bedrijfswagen niet alleen gebruikt om naar kantoor te rijden. Maar er mag ook geen misbruik van de wagen worden gemaakt. Met een track & trace systeem in de leasingwagen kan u eenvoudig het rijgedrag van uw werknemers opvolgen. We zorgen er natuurlijk wel voor dat de privacy van de werknemers hierdoor niet geschonden wordt.

Track & trace systemen in de leasingsector zorgen er dus voor dat u uw werknemers kunt monitoren. Door deze controle kan u ervoor zorgen dat de kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparaties dalen. Bovendien heeft u ook meer controle over uw voertuigen. De risico’s voor schade die niet te verklaren is of kilometerfraude zullen afnemen. Alle gegevens worden zorgvuldig en overzichtelijk opgeslagen. Op die manier krijgt u een duidelijk overzicht over al uw wagens.

Heeft u interesse om een track & trace systeem te installeren in uw leasingwagens of wilt u nog meer informatie?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Meer informatie? Contacteer ons