Track and trace systeem voor koerierdiensten

Onze toepassingen

Tracking toepassingen voor koerierdiensten

Track and trace systeem voor koerierdiensten of expressdienstenVeel bedrijven hebben baat bij een track and trace systeem, met in het
bijzonder een track and trace voor koerierdiensten. Zo is het handig om te weten als koerierdienst waar uw voertuigen, zoals bestelwagens, zich bevinden.

De track and trace software van Traxgo stelt u in staat om 24/7 en in real time uw voertuigen te lokaliseren. Routes en verbruik worden in kaart gebracht en d.m.v. een grondige analyse kunt u die bijsturen waar nodig. Hierdoor bespaart u dus zowel veel tijd als veel geld. De software kan geplaatst worden in om het even welk voertuig.

Betrouwbare track and trace must voor koerierdiensten

Daarnaast is ons track and trace systeem ook erg betrouwbaar. Dit komt doordat we de gegevens in real time verwerken en op de server plaatsen. De snelheid van het voertuig en actuele bezigheid (stilstaand of rijdend) krijgt u in een mum van tijd op uw scherm te zien.

Ook op vlak van veiligheid biedt onze software een groot voordeel. Zo bent u voortdurend op de hoogte van waar uw voertuigen zich bevinden, zodat u ze makkelijk kan opsporen, bijvoorbeeld bij diefstal.

Wenst u meer te weten over track and trace voor koerierdiensten of expressdiensten? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een tracking offerte op maat en ontdek vandaag nog wat wij met onze efficiënte toepassingen concreet voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Meer informatie? Contacteer ons