Traxgo België keert terug naar West-Vlaamse roots

Terug naar nieuws

The word is out! Zo snel kan het gaan: na 10 jaar zijn we onze kantoren in Dottenijs stilaan ontgroeid en werd het dan ook hoog tijd om uit te kijken naar een nieuwe locatie, met voldoende ruimte en mogelijkheden ter ondersteuning van onze verdere groeiplannen. Een nieuwe geschikte uitvalsbasis werd uiteindelijk gevonden in Waregem. De locatie wordt de komende maanden door een team van architecten en aannemers klaargestoomd, zodat we er ons begin 2024 definitief kunnen vestigen en zo terugkeren naar de West-Vlaamse regio waar het in 2003 voor Traxgo allemaal begon. Het gebouw biedt heel wat extra troeven en zal met zijn centrale ligging nabij de E17 bovendien zeer vlot te bereiken zijn.

Groeibedrijf met Europese ambities

Traxgo is een toonaangevend ISO-gecertificeerd groeibedrijf dat een uniek totaalpakket aanbiedt voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen. In België behoren wij reeds tot de top van bedrijven actief in tracking & tracing, het spreekt voor zich dat onze ambities voor de toekomst dan ook de landsgrenzen overstijgen. Een eerste stap in de uitrol van onze Europese groeistrategie onder de vleugels van Clifford International Group werd eerder dit jaar reeds gezet met de opstart van Traxgo Nederland.

Traxgo heeft alle vertrouwen in de toekomst en blijft dan ook resoluut verder investeren in technologische innovatie, structuur en organisatie. De verhuis naar Waregem zal ervoor zorgen dat we terug voldoende ademruimte hebben om het ondersteunend team voor onze groeiplannen verder te kunnen blijven uitbreiden.

Meer informatie? Contacteer ons