Traxgo, dé referentie met een unieke totaaloplossing

Terug naar nieuws

Op korte tijd is Traxgo uitgegroeid tot dé referentie op het vlak van tracking, monitoring & business software. In de beginjaren lag de focus vooral op R&D en de ontwikkeling van de technologie voor het lokaliseren en volgen van voertuigen. Door te luisteren naar de klanten werd de vraag naar andere toepassingen echter groter en mede als gevolg van een versnelde groei & uitbreiding van het team werd Traxgo erkent als groeibedrijf door de Vlaamse Overheid. Na het versterken van het management werden de kernactiviteiten uitgebreid met bedrijfssoftware.

Het blijft een uitdaging om mee te evolueren in een snel groeiende markt die naar de toekomst toe nog heel wat potentieel heeft. Als gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner biedt Traxgo op vandaag een unieke totaaloplossing aan voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een innovatief platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen. Met een resultaatgerichte aanpak worden klanten in de meest uiteenlopende sectoren bediend. Dit alles maakt dat Traxgo zich kan onderscheiden van de concurrentie en zijn marktpositie verder kan versterken.

Op vandaag behoort Traxgo reeds tot de top 3 van bedrijven actief in tracking & tracing en heeft het de ambitie om ook de komende jaren het groeiverhaal verder te zetten.