Traxgo imponeert opnieuw met explosieve groei

Terug naar nieuws

Technologisch groeibedrijf Traxgo verpulvert eigen ambities met explosieve groeiTraxgo slaagde er met een groei van maar liefst 40% in om voor 2021 het groeicijfer van het jaar voordien meer dan te verdubbelen én bovendien zijn eigen ambities te verpulveren. In 2020 wist het bedrijf reeds een mooie groei van meer dan 16% te realiseren ondanks de moeilijke omstandigheden als gevolg van de pandemie. Met dit wederom schitterend resultaat mag het duidelijk zijn dat klanten de resultaatgerichte aanpak bij het implementeren van hun oplossingen op prijs weten te stellen.

Toekomstgerichte oplossingen

Traxgo ontwikkelde zijn track-and-trace software TraxWeb op basis van jarenlange expertise en voeling met klanten in de sector. Hun toestellen zijn samen geconnecteerd met de centrale software, die toelaat om zeer intuïtief de verschillende parameters op te volgen en bij te sturen via een uiterst gebruiksvriendelijke interface. Om de efficiëntie nóg te verhogen kan bovendien een directe koppeling worden gemaakt met de TraxOne bedrijfssoftware. Deze modulaire oplossing stelt bedrijven in staat om medewerkers op het terrein in te plannen en biedt hen ondersteuning door middel van een mobiele app op hun smartphone of tablet.

Technologisch groeibedrijf

Het ISO-gecertificeerde Traxgo is een toonaangevend groeibedrijf dat een uniek totaalpakket aanbiedt voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen. Het bedrijf met West-Vlaamse roots beschikt hiervoor op vandaag over de expertise van 25 ervaren medewerkers, waaronder software ontwikkelaars, een eigen service- en montageteam, ...

Traxgo heeft alle vertrouwen in de toekomst en blijft dan ook resoluut verder investeren in technologische innovatie, structuur en organisatie.

Meer info? Contacteer ons!