Traxgo klokt pandemiejaar af met 16% groei!

Terug naar nieuws

2020 zal de geschiedenisboeken ingaan als het jaar waarin de coronapandemie wereldwijd een nooit geziene schaduw heeft geworpen op onze maatschappij. Heel wat bedrijven zagen van de ene op de andere dag hun activiteiten volledig stilvallen en/of dienden noodgedwongen het operationele roer helemaal om te gooien om deze nieuwe uitdagende economische situatie het hoofd te kunnen bieden.

Bedrijven die voor het afgelopen jaar groeicijfers kunnen voorleggen zijn dan ook niet dik gezaaid. Mede dankzij een gedegen strategisch plan en een gestroomlijnde organisatie kan Traxgo zich met een mooie groei van meer dan 16% tot dit selecte kransje rekenen, en zet zo nogmaals zijn positie als dé referentie binnen de track-en-trace sector in de verf.

Traxgo heeft alle vertrouwen in de toekomst en wil verder blijven investeren in technologische ontwikkeling, structuur en organisatie. Ook voor 2021 zijn de ambities niet min. CEO Bart Cappon heeft de ambitie om samen met zijn medevennoten Frederik Depuydt en Rudy Vuylsteke en het volledige team de groei te verdubbelen tot 32%. Het team bestaat ondertussen uit 20 gedreven medewerkers die allen borg staan voor service en klantgerichtheid. Als "one team" zijn wij de ambassadeurs van onze waarden "resultaatgerichtheid, dienstverlening en respect".

Traxgo biedt als ISO-gecertificeerd en GDPR-compliant bedrijf een uniek totaalpakket aan voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, enerzijds met een eigen platform om via track en trace in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klanten te ondersteunen in hun groei.

Meer info? Contacteer ons!