Wegenbouw: "Track-and-trace met extra troeven"

Terug naar nieuws

Wegenbouw: Track-and-trace met extra troevenWegenbouw.be is hét communicatie platform bij uitstek voor alles rond groen, grond & infra en brengt via hun online community Belgische en Nederlandse bedrijven bij elkaar die machines willen huren of verhuren, al dan niet met bediening. Ook voor grondstoffen, personeel, hulpmiddelen en aanbestedingen brengt het platform op een eenvoudige manier vraag en aanbod bij elkaar.

In de onlangs verschenen tweede editie van hun gloednieuwe Infra magazine kwamen o.a. onze track-and-trace oplossingen aan bod. Er werd in het artikel "Track-and-tracesysteem met extra troeven" ingezoomd op de vele bijkomende mogelijkheden en hoe deze door bedrijven actief in de wegenbouw sector kunnen worden ingezet voor het verhogen van hun efficiëntie, want naast automatische werfregistratie kunnen wij bijvoorbeeld ook diverse kleine checks toevoegen die grote ergernissen of vervelend tijdsverlies voorkomen. Denk daarbij aan het controleren van bandenspanning, het monitoren van draaiuren van machines, ...

Ontdek alle oplossingen

Ook de meerwaarde van onze TraxOne bedrijfssoftware werd in het artikel toegelicht, want voor infrastructuurbedrijven is een vlotte (digitale) opvolging van hun verschillende werven uiteraard een must. Via een gebruiksvriendelijke app kunnen arbeiders ter plaatse commentaren noteren en begeleidende foto's toevoegen. Zo zorgen zij er mee voor dat elke stap in een project perfect wordt gedocumenteerd. Naast onze track-and-tracesystemen kan TraxOne ook worden gekoppeld met administratie- of boekhoudsoftware, waarmee het een totaaloplossing vormt voor de verdere optimalisatie van uw bedrijfsprocessen.

Track-and-tracesysteem met extra troeven

Van een track-and-trace verwacht je een nauwgezette registratie van de weg die je voertuigen en machines afleggen. Waar start en stopt je graafkraan en hoeveel uren werkt je kraanoperator ermee? Traxgo geeft de functionaliteit van track-and-trace een nieuwe dimensie. Door doorgedreven monitoring en zelf een compleet, eigen softwarepakket voor bedrijven toe te voegen.
Lees verder