Zuiniger rijden met de auto

Veranderen van het rijgedrag op basis van data-analyse

Onze toepassingen

Zuiniger rijden

Zuiniger rijdenZuiniger gaan rijden krijgt telkens weer een nieuwe dimensie. Er wordt tegenwoordig niet alleen meer gekeken naar het voertuig zelf, maar ook zeker naar de manier waarop dat voertuig door de bestuurder ervan gebruikt wordt. Er is naar alle waarschijnlijk voor elke bedrijf wel een besparing mogelijk met de bedrijfsvoertuigen, en dat ongeacht de grootte van het wagenpark.

Zuinig autorijden wordt pas echt een realiteit wanneer de individuele data van bedrijfsvoertuigen uitvoerig wordt geanalyseerd. Waar is er nog ruimte voor verbetering? Hoe kan er op een zuinige en efficiënte manier gereden worden? Wat is het rijgedrag van de verschillende chauffeurs? Dit zijn allemaal vragen die door de software van Traxgo beantwoord kunnen worden.

Veranderen van het rijgedrag

Tot in detail wordt dankzij de rapporten van de ritregistratie duidelijk waar er eventuele verbeteringsmogelijkheden met betrekking tot het rijgedrag zijn. Door ritten te optimaliseren en het individueel rijgedrag van werknemers te verbeteren, ligt het volledig binnen de mogelijkheden om zuiniger rijden een prioriteit te laten zijn.

Wenst u meer te weten over hoe ook uw medewerkers een stuk zuiniger kunnen rijden?
Contacteer dan Traxgo en ontdek wat wij met onze toepassingen voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Meer informatie? Contacteer ons