20 jaar track-and-trace ervaring tot uw dienst

Terug naar nieuws

20 jaar kwalitatieve en toekomstgerichte traceersystemenIn 2023 vieren we het 20-jarig bestaan van onze onderneming, waarin we met oog voor innovatie en kwaliteit zijn uitgegroeid tot een van de toonaangevende track-and-trace bedrijven in België. Dat we niet van plan zijn om het daarbij te laten mag duidelijk zijn, gezien onze recente toetreding tot de Clifford International Group, waarmee we onze Europese ambities niet onder stoelen of banken steken.

Evolutie van traceersystemen

Waar de focus van het bedrijf bij de opstart in 2003 in hoofdzaak lag bij het terugvinden van gestolen voertuigen kunnen wij onze klanten anno 2023 een ruim scala aan tracking, monitoring en software toepassingen aanbieden, zowel voor kleine en middelgrote ondernemingen als voor grote (inter)nationale bedrijven, en dat in de meest uiteenlopende sectoren: bouw, leasing, outsourcing, transport, enz. Voor de integratie van onze traceersystemen kunnen wij beroep doen op een gedreven team met ervaren medewerkers, bestaande uit software ontwikkelaars, helpdesk medewerkers, service techniekers, ...

Kwalitatieve en toekomstgerichte toepassingen

Bovendien wordt ons trackingplatform volledig "in-huis" ontwikkeld, wat ons toelaat om tegemoet te komen aan specifieke wensen van onze klanten, want zij komen bij ons op de eerste plaats. Dat het leveren van kwalitatieve toepassingen ons menens is mag ook blijken uit onze certificeringen rond informatiebeveiliging (ISO 27001), kwaliteitszorg (ISO 9011) en GDPR. Hiervoor zien externe auditeurs er periodiek op toe van wij blijven voldoen aan alle normeisen. Daarenboven houden wij met een sterke "research en development" aanpak niet alleen een vinger aan de pols van technische evoluties, maar zijn wij tevens trendsetter van bepaalde veranderingen binnen onze sector en bepalen we zo mee de toekomst van het track-and-trace landschap.

Ontdek onze toepassingen