CRM Software

Een "customer relationship management" systeem

Bedrijfssoftware TraxOne

CRM Software

CRM Software: Customer Relationship Management systeemCRM software wordt aangewend om uw klantenbestand centraal te bewaren en te gebruiken. Door alle data in uw CRM systeem up-to-date te houden, beschikken u en uw medewerkers altijd over accurate en actuele informatie over uw klanten. CRM staat voor Customer Relationship Management en omvat onder meer:

  • het inzichtelijk maken van analytische processen
  • de kennis van uw klantenbestand en gedrag verhogen
  • sneller schakelen met uw relaties
  • enz.

CRM is dus heel wat méér dan een zoveelste softwarepakket, maar een complete business strategie, met de klant als centraal uitgangspunt. Dergelijke software is een absolute must als uw bedrijf volop de kaart van verdere digitalisering trekt, ongeacht de sector waarin het actief is.

Klantenrelaties optimaliseren met CRM software

De concrete invulling van de software kan daarom per bedrijf heel wat verschillen, maar in elk geval is het een manier om de klantenrelatie verder te gaan verbeteren en verfijnen, met een hogere klantentevredenheid als logisch gevolg. Enkele voorbeelden van CRM toepassingen zijn:

  • het centraal opslaan van bedrijfsgegevens of data van contactpersonen
  • het versturen van (digitale) nieuwsbrieven
  • het detecteren van trends in het koopgedrag van uw klanten en andere marketing gerelateerde zaken

Opties en mogelijkheden in kaart brengen

Traxgo beschikt over jarenlange expertise en een diepgaande knowhow inzake CRM software, de markt en de verschillende spelers. Omdat wij uit ervaring weten dan elk bedrijf anders is komen wij graag bij u langs en luisteren naar uw vragen om de vereisten voor het CRM software pakket in kaart te kunnen brengen, zodat het 100% afgestemd is op uw noden en bedrijfsprocessen. We houden hierbij uiteraard ook rekening met uw ambities en verdere kijk op de toekomst, zodat het pakket met u kan meegroeien. Daarom is Traxgo dan ook de ideale CRM partner: wij helpen u tijd en geld te besparen.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek meer over: