Software voor relatiebeheer

Beheer uw contacten met de TraxOne bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware TraxOne

Software voor relatiebeheer of CRM - TraxOne bedrijfssoftware

Software voor relatiebeheer of CRM

Inzake relatiebeheer en CRM (Customer Relationship Management) is er binnen een bedrijf vooral behoefte aan een duidelijk overzicht. U wilt heel makkelijk per klant of partner kunnen bijhouden wat er allemaal gebeurt. Dit kan zijn op het gebied van tracking, monitoring of facturatie.

Als u een groot klantenbestand heeft, is het zo goed als onmogelijk om alle gegevens zelf bij te houden. Een CRM-systeem helpt uw bedrijf met al uw klantenrelaties en interacties, zowel voor huidige als potentiële klanten. Zo kan u nog beter inspelen op hun noden en wensen. Zorg dus dat u hiervoor goede software ter beschikking hebt. En dan bij voorkeur ook nog eens op één locatie. Gedegen software voor relatiebeheer of CRM is dus zeker welkom.

Aan de hand van deze behoefte zijn we tot TraxOne gekomen. TraxOne is een innovatieve totaaloplossing die overige systemen volledig overbodig maakt. Vanzelfsprekend komt dit met een groot aantal voordelen.

Modulaire softwareoplossing om bedrijfsprocessen te optimaliserenVoordelen TraxOne bij relatiebeheer of CRM

Het is niet voor niets dat TraxOne momenteel zo goed in de smaak valt bij een groot aantal verschillende bedrijven. Er zijn immers heel wat voordelen aan verbonden. Voordelen die op het gebied van relatiebeheer en CRM zeer goed van pas komen. Te denken valt dan bijvoorbeeld aan:

  • Tijdsbesparing: TraxOne staat erom bekend dat het de behoefte aan communicatie zoveel mogelijk minimaliseert. Dit houdt in dat processen zodanig gestroomlijnd verlopen, dat er geen onnodige tijd verloren gaat om zaken aan elkaar duidelijk te maken. Het hele systeem is er juist op ontworpen om de efficiëntie zo hoog mogelijk te houden. Uiteindelijk gaan er binnen veel bedrijven namelijk minuten en soms zelf uren verloren door onduidelijkheid.
  • Overzichtelijke administratie: Het gebruik van TraxOne leidt daardoor niet alleen tot een besparing van tijd, maar ook tot een veel overzichtelijkere administratie. Alle informatie ligt steeds binnen handbereik. Voorkom onduidelijkheden en fouten in de administratie door het inzicht erin zo simpel mogelijk te houden.
  • Verbetering van de relatie: Uiteindelijk gaat TraxOne ervoor zorgen dat uw relatiebeheer een stuk beter verloopt. Iedere klant vindt het namelijk aangenaam wanneer er zo min mogelijk communicatie nodig is. Wanneer alles duidelijk verloopt en zich zelden problemen voordoen. Hier gaat u als organisatie hoe dan ook de vruchten van plukken. Een complete integratie is de totaaloplossing van de toekomst. De tijden van allerlei losse systemen is voorgoed ten einde. Maak het uzelf niet moeilijker dan nodig is.

Meer informatie? Contacteer ons

Demo aanvragen voor TraxOne

Bent u na het lezen van de voordelen van TraxOne benieuwd hoe dit er nu in de praktijk aan toe gaat? Vraag dan zeer een demo aan. We zijn er namelijk van overtuigd dat u er dankzij de demo al snel achter komt dat de eerdergenoemde voordelen inzake relatiebeheer ook echt in de praktijk gelden.

Wenst u graag een demo voordat u de stap zet om TraxOne ook in uw organisatie te implementeren? We kijken ernaar uit om uw informatie te ontvangen en de samenwerking door middel van een demo op te starten. Zet een stap in de goede richting met uw organisatie en probeer TraxOne nu zelf uit!

Ontdek alle TraxOne oplossingen

Software voor relatiebeheer (CRM) Software voor verkoopbeheer Software voor aankoopbeheer
Facturatiesoftware Planningssoftware Software voor webshops en/of extranet
Software voor magazijnbeheer Software voor personeelsbeheer (HR) Fleet management software
Software voor projectbeheer

Interesse in onze unieke totaaloplossing TraxOne?

Vraag een vrijblijvende demo