Toegangscontrolesysteem

Beveilig uw bedrijf met een toepassing voor toegangscontrole

Onze toepassingen

De werking van een toegangscontrolesysteem

ToegangscontrolesysteemMet een toegangscontrolesysteem kunt u nagaan wie waar en wanneer een terrein of gebouw betreedt. De veiligheid van een werf verzekeren kan door enkel mensen toe te laten die er effectief iets te zoeken hebben. Wanneer een onbevoegde zich toegang probeert te verschaffen tot de locatie, kunt u dankzij het systeem nagaan wanneer en hoe ze dat doen. Op die manier kunt u tijdig ingrijpen.

Een toegangscontrolesysteem is in staat om aan de hand van een identificatiemiddel aanwezigheden te registreren. Zo is het een handige tool die een meerwaarde betekent voor uw bedrijf omdat het de loonadministratie verbetert en zelfs ook de veiligheid verhoogt.

Personen kunnen zich identificeren aan de hand van een badge, een persoonlijke code of zelfs een digitale sleutel. Het systeem weet dan wie het middel toebehoort en weet of die persoon op dat moment toegelaten is op de locatie. Als die persoon geen toestemming heeft, zal het systeem hem de toegang ontzeggen.

Het toegangscontrolesysteem kan ingezet worden om de toegang tot een bepaalde locatie te beheren en te beveiligen. Dat gebeurt zowel tijdens de openingstijden, als bij afwezigheid van de leidinggevenden.

Dankzij een webserver is het mogelijk om op elk mogelijk moment, ter plaatse of op afstand, te controleren wie zich op de locatie bevindt. U kunt het toegangscontrolesysteem volledig op afstand beheren.

Hebt u interesse in een toegangscontrolesysteem voor uw bedrijf? Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Meer informatie? Contacteer ons