Kies een ervaren implementatie partner met referenties

TraxOne bedrijfssoftware

Kies een ervaren ERP implementatie-partner met referenties

Implementatie van een ERP systeem

Uw toekomstige ERP implementatie-partner moet over een grondige kennis en ervaring beschikken van het ERP systeem. Uw partner is uw eerste aanspreekpunt. U moet zeker zijn dat hij een goede ondersteuning biedt.

Daarnaast moet uw partner ook op de hoogte zijn van uw sector. Het ERP systeem wordt op maat gemaakt van uw bedrijf en moet aansluiten bij de bedrijfsprocessen van uw sector. Met een ervaren ERP partner kunt u uw eigen kennis vergroten en besparen in kosten.

ERP systeem implementeren

Het is belangrijk dat uw implementatie-partner niet enkel bezig is met de verkoop van het ERP systeem. U moet ook na de verkoop op hem kunnen rekenen. Een goede partner is bereid om zijn kennis met u te delen. Zo kunt u alle kansen optimaal benutten om uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

Bovendien moet uw implementatie-partner ook in contact staan met de vendor die de software geproduceerd heeft. Ga op zoek naar certificaten bij uw partner en zijn werknemers zoals bijvoorbeeld ISO-kwaliteitcertificaties, een hoog partnercertificaat bij de vendor, …

Betrouwbare referenties en uitgebreide kennis en ervaring zijn de belangrijkste eigenschappen van een goede ERP partner.

Wenst u ook uw bedrijfsprocessen te optimaliseren ? Lees meer over ERP systemen.

INTERESSE? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE