ERP software leverancier

Verwacht continue innovatie van uw ERP-leverancier

Bedrijfssoftware TraxOne

Verwacht continue innovatie van uw ERP leverancier

Uw nieuwe bedrijfssoftware moet continu innoveren. Ook als uw bedrijf niet mee ontwikkeld, moet u wel de mogelijkheid hebben om in te spelen op de nieuwste technologie wanneer dat voor u relevant is.

Een ERP systeem mag niet enkel een alternatief bieden dat u nu vooruit helpt. Het moet verder gaan dan de huidige behoeften van uw bedrijf. U moet zich afvragen of u hier in de toekomst ook baat bij zal hebben. Aan de hand van de oplossingen van het ERP systeem moet uw bedrijf later blijven groeien.

Traxgo is met TraxOne levercier van ERP sofwareHet is belangrijk dat uw ERP partner op lange termijn denkt op vlak van technologie. Blijft de technologie in de toekomst innovatief ? Zal het ERP systeem ook op lange termijn met oplossingen komen waardoor u bedrijf blijft evolueren ? Werk samen met een partner die in het verleden consequent nieuwe producten op de markt bracht en zijn technologie verder ontwikkelde. Anders brengt u de toekomst van uw bedrijf in gevaar. Om dat risico te vermijden, kunt u op enkele zaken letten voor u definitief voor een nieuwe partner kiest.

  • Nieuwe technologieën omarmt die u flexibiliteit en keuze bieden. (bijvoorbeeld cloud computing)
  • Continu interoperabiliteit verbetert met CRM en andere business productiviteitstoepassingen. Elke vooruitgang op dit vlak, zal zich direct vertalen in een productiviteitsboost en kostenreductie voor uw bedrijf.
  • Het onderliggende technologieplatform verbetert. Dit helpt bij het vereenvoudigen van applicatie-integratie met andere bedrijfssoftware.

Wenst u ook uw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Lees meer over ERP systemen.

Meer informatie? Contacteer ons