Een goede relatie met de ERP-producent of vendor is cruciaal

TraxOne business software

Een goede relatie met de ERP-producent of vendor is cruciaal

Het ERP programma, de kern van uw bedrijfWenst u een ERP programma aan te schaffen? Dan is het aan te raden om na te gaan of uw ERP partner een kwalitatieve klantenservice biedt en reeds tevreden klanten heeft. Ga op zoek naar duidelijke referenties van uw partner.

Bij een nieuw ERP programma kiest u niet voor één maar twee partners. Een implementatiepartner en de vendor of ontwikkelaar van de basissoftware. Een implementatiepartner heeft ervaring, kent de software en past deze toe op maat van uw bedrijf. Maar ook de vendor speelt een belangrijke rol en hier wordt niet altijd bij stil gestaan.

Vendor roadmap & toekomstvisie

Wilt u alles uit uw ERP programma halen ? Hou dan rekening met de vendor. Zorg dat u op de hoogte bent van zijn toekomstplannen met deze software, zodat u de zekerheid hebt dat u binnen een paar jaar geen spijt zal hebben van uw investering.

Het ERP programma wordt de kern van uw bedrijf. Het is belangrijk dat het systeem voldoet aan uw huidige eisen én later ook zal mee groeien met uw bedrijf. Continuïteit is hiervoor essentieel. Niet enkel de noden voor uw bedrijf zullen evolueren, ook de eisen van de leveranciers en klanten en de wettelijke verplichtingen evolueren mee in de toekomst.

Ondersteuning ERP programma

Zijn er klantenportalen ? Online trainingsfaciliteiten ? Of is er een klantencommunity ?

Reken niet alleen op uw implementatiepartner voor verdere ondersteuning van uw nieuwe bedrijfssoftware. Het is belangrijk dat ook de vendor u de nodige support biedt. En dan nog het liefst in uw eigen taal.

Wenst u ook uw bedrijfsprocessen te optimaliseren ? Lees meer over ERP systemen.

Meer informatie? Contacteer ons