Gestolen voertuigen traceren én recupereren

Terug naar nieuws

Gestolen voertuigen, machines of materialen traceren én recupererenHet louter traceren van voertuigen, machines en materialen is een ding. Maar wat te doen als u ondanks de nodige maatregelen toch het slachtoffer wordt van diefstal? Met behulp van onze efficiënte track-and-trace toepassingen is het gelukkig zo goed als onmogelijk om nog een voertuig of machine uit uw vloot te ontvreemden zonder dat achteraf de locatie ervan kan worden bepaald via onze software. Uit jarenlange ervaring weten wij dat het nadien recupereren van een gestolen voertuig of machine helaas echter niet altijd even vanzelfsprekend is. Het zal u maar overkomen dat uit de beschikbare track-and-trace informatie blijkt dat het zich ergens op een of andere exotische locatie in het buitenland bevindt …

Onze "recovery service", recupereren in praktijk

In zo'n scenario zit u met uw handen in het haar en ziet u de kansen op recuperatie smelten als sneeuw voor de zon. Hoe begint u er op dat moment praktisch aan om uw gestolen voertuig of machine effectief terug te halen? Tot welke instanties dient u zich te wenden? Met welke zaken moet u allemaal rekening houden qua administratie en wetgeving? Enz. Als toonaangevend track-and-trace bedrijf zien wij het als onze plicht om klanten ook in deze fase bij te staan. Hiertoe kunnen wij u optioneel een extra "recovery service" aanbieden, waarbij een gespecialiseerde partner bij ontvreemding het opsporen en effectief recupereren van A tot Z op zich neemt. Met deze extra service tillen we onze track-and-trace dienstverlening voor u naar een nóg hoger niveau.

Meer informatie? Contacteer ons

Ruim 20 jaar track-and-trace ervaring tot uw dienst

Traxgo behoort in België tot de top van bedrijven actief in tracking & tracing en biedt als gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner een uniek totaalpakket aan voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen. Klanten kunnen een beroep doen op onze ervaring en expertise die we gedurende ruim 20 jaar in de track-and-trace sector hebben opgebouwd.