InfoDispatch en InfoREAD+ op beurs InfoPOL2017

Terug naar nieuws

InfoDispatch en InfoREAD+ worden getoond op de beurs InfoPOL2017

Sinds de start in 1995 groeide INFOPOL uit tot dé referentie in uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten. Een belangrijke beurs voor alle aankoopverantwoordelijken en beslissingsnemers uit de volledige veiligheidsketen binnen de Benelux.  Alle Traxgo ANPR en Politie ERP modules kunnen in werking gezien worden op de Infopol beurs. Alsook de pre-release van InfoRead+.

De ERP modules, InfoCOP productsuite genaamd , omvatten de modules InfoCOP, InfoDOC, InfoPOP.  De ANPR gerelateerde modules zijn InfoTARGET, InfoDISPATCH en InfoREAD .

Deze laatste 3 modules zijn exclusief verbonden aan het inzetten van zogenaamde ANPR of Automated NumberPlate Recognition technologie.Door middel van een intelligente analyse ofdatamining software willen de eenheden een performante expolitatie en analyse van de beschikbare ANPR gegevens.  Ze willen hiermee een eerste stap zetten in de richting van “predictive policing” en een volgende stap zetten in de verdere digitalisering. Kortom, InfoREAD+ is daar een antwoord op!

Met Predictive policing stel men als doel het kunnen identificeren van potentieel criminele activiteiten. Hiervoor wordt verwezen naar het gebruik van wiskundige, voorspellende en analytische technieken en methoden.

 

Op XPO112 worden diensten en producten gepresenteerd die nodig zijn voor een interventie bij een ramp, ongeval, brand of andere dringende interventie. Dit vanaf de binnenkomende oproep op het noodnummer 112 tot het binnenbrengen van de patiënt  in de spoedafdeling of het neutraliseren van de ramp.

 

 

Het team van Traxgo neemt dit keer terug deel aan deze prestigieuze beurs. En dit voor de vierde keer. Wij zijn te gast op de stand van de Politiezone VLAS (Kortrijk), samen met BARCO. U kan er een opstelling zien van de nieuwe dispatching ruimte van de zone Vlas.  Naast het VMS (Video Management Systeem) van de zone kan men ook de ANPR camera’s van het West Vlaams Camera schild in werking zien. Traxgo toont er je de nieuwste versie van hun real time InfoDISPATCH module, en de pre-release van InfoREAD+.

U kan er verder alle ANPR en Police ERP modules in werking zien.

Neem zeker je tijd voor een demo van onze Digiloket module !