Installatie & bouw over TraxOne planningssoftware

Terug naar nieuws

TraxOne planningssoftware in Installatie & bouwOp de website van Installatie & bouw - het platform over installatietechniek, HVAC, sanitair en elektriciteit - verscheen onlangs een uitgebreid artikel over onze TraxOne planningssoftware. Het gebruik van onze innovatieve oplossing door servicebedrijven (zoals installateurs van elektriciteit, verwarming, sanitair, ...), van planning t.e.m. facturatie, kwam hierin mooi aan bod. Met TraxOne helpen wij deze bedrijven om het beheer en de planning van hun projecten naar een nog hoger niveau te tillen.

Via een gebruiksvriendelijke app kunnen techniekers op het terrein de voor hen ingeplande taken raadplegen op smartphone of tablet. Geleverde prestaties kunnen eenvoudig worden geregistreerd en na uitvoering van de werken door de klant digitaal worden afgetekend. Het spreekt voor zich dat dergelijke efficiënte manier van werken installatiebedrijven toelaat heel wat tijd én geld te besparen.

Installatie & bouw over TraxOne: "slimme oplossing voor planning en werkregistratie"

Installatie & bouw - slimme oplossing voor planning en werkregistratieIn een enkele oogopslag heeft u een compleet zicht op de verschillende lopende en/of afgeronde taken, hun actuele status, de haalbaarheid van deadlines, of er al dan niet voldoende resources beschikbaar zijn, … Dit alles laat u toe om uw klant duidelijk en transparant te informeren. De TraxOne software maakt het verschil in uw operationele planning, de verwerking van een bijna papierloze facturatie, en de directe communicatie met uw klanten en uw medewerkers.
Lees verder

Ontdek de TraxOne planningssoftware