LoRa technologie kenmerken

LoRa voor implementatie van IoT-toepassingen

Onze toepassingen

Belangrijkste kenmerken van LoRa-technologie

LoRa | LoRa draadloze technologie kenmerken | TraxgoLange afstand

De LoRa technologie verbindt apparaten die tot 50km uit elkaar liggen. Landelijke gebieden, dichte stedelijke gebieden of lager gelegen ruimtes zoals kelders vormen helemaal geen probleem.

Laag vermogen & goedkoop

Vereist minimale energie, met een verlengde levensduur van de batterij tot 10 jaar, waardoor de kosten voor het vervangen van de batterij minimaal zijn. Er moeten dus minder investeringen gebeuren in infrastructuur en ook de operationele kosten zullen lager liggen.

Veiligheid

De Lora technologie beschikt over end-to-end AES128-codering, wederzijdse authenticatie, integriteitsbescherming en vertrouwelijkheid. Het is dus een zeer veilige technologie.

Standaard

Het biedt interoperabiliteit van apparaten en wereldwijde beschikbaarheid van LoRaWAN-netwerken. Dit wil zeggen dat er de mogelijkheid is om verschillende autonome systemen of apparaten met elkaar te laten communiceren en samen te werken. Dit zorgt dan voor snelle implementatie van IoT-toepassingen overal ter wereld.

Geolocatie

Maakt GPS-vrije volgtoepassingen mogelijk en biedt unieke voordelen voor het lage stroomverbruik die niet wordt beïnvloed door andere technologieën.

Mobiel

De communicatie met apparaten in beweging kan worden onderhouden zonder het energieverbruik te belasten.

Hoge capaciteit

Het systeem is in staat om miljoenen berichten per basisstation te ondersteunen. Verder voldoet het ook aan de behoeften van openbare netwerkexploitanten die grote markten bedienen.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek nog meer over deze IoT technologie: