Nauwkeurige plaatsbepaling van containers met tracking

Terug naar nieuws

Plaatsbepaling van containers met trackingOnze slimme track-and-trace toepassingen laten bedrijven toe om op een zeer efficiënte manier de locaties van hun containers in kaart te brengen. De plaatsbepaling maakt het voor hen niet alleen mogelijk om het gebruik van de containers verder te optimaliseren, maar biedt ook een betrouwbare bescherming tegen ongewenste verplaatsingen.

Werking robuuste track-and-trace hardware

Een van onze robuuste types hardware is 100% waterdicht en werkt volledig autonoom op een interne batterij, wat tracking van containers ook in uitdagende of minder voor de hand liggende situaties mogelijk maakt. De toepassingsmogelijkheden van onze containertrackers zijn dan ook eindeloos, waardoor ze in tal van sectoren ingezet kunnen worden. Havenbedrijven, bouwbedrijven, bedrijven actief in afvalverwerking, ... Heel wat onder hen maken op vandaag reeds gebruik van onze track-and-trace toepassingen.

Betrouwbare partner voor plaatsbepaling van containers

Bent u op zoek naar een geschikte partner voor het opvolgen van uw containers? Dat we bij Traxgo niet aan ons proefstuk toe zijn mag blijken uit de ruim 20-jaar ervaring die we op de teller hebben staan. Door steeds aandachtig te luisteren naar de noden van onze klanten én hen op basis van onze ervaring een geschikte oplossing te bieden, zijn we in België uitgegroeid tot dé referentie binnen de track-and-trace sector. Vertrouw voor het traceren van uw waardevolle containers op onze expertise en informeer naar de mogelijkheden. We zetten hieronder graag nog even enkele voordelen voor u op een rijtje:

  • Overzichtelijke kaartweergave met locaties van uw containers
  • Verhoog de veiligheid met automatische alarmmeldingen
  • Reageer onmiddellijk op elke ongeoorloofde verplaatsing
  • Bespaar tijd en geld door eenvoudigere administratie
  • Werk in alle comfort met onze gebruiksvriendelijke software

Meer informatie? Contacteer ons