B.V.B.A. CLAERHOUT P. & Co

Claerhout, de speciaalzaak voor de professionele doe-het-zelver !!

Wenst u zelf de verbouwing van uw badkamer, keuken, leidingen en/of uw verwarmingsinstallatie onder handen te nemen in samenwerking met ons als installateur, dan biedt Claerhout u de oplossing !  Zij geven u technisch advies en komen eventueel ter plaatse om te situatie te bekijken !!

 

Wat deden we voor hen?

Er werd een informatieve website opgebouwd met WordPress.  Via het geïntegreerd CMS systeem kan de webbeheerder zelf foto’s en teksten toevoegen.

In de website is een slider geïntegreerd met de voorstelling van het bedrijfsgebouw en enkele sfeerfoto's.   De menu items kunnen gemakkelijk aangepast worden.  Per menu item kan de webbeheerder zelf aliena's, tekst en foto gallerijen aanmaken, toevoegen of verwijderen.

Er werd rekening gehouden met een seo vriendelijke opbouw van de website en met het “mobile responsive” gegeven.

Iedere pagina is voorzien van een call to action button zodat de bezoeker ten allen tijde een vraag kan stellen of een afspraak kan maken.

 

Claerhout Sanitair wil via zijn website zeker ook de doe het zelver bereiken. Deze kan in hun ruime toonzaal alle nodige producten aankopen of machines huren om zelf zijn verwarmingsinstallatie of sanitair onder handen te nemen.

 

Bezoek de website