Duco

Duco is opgericht in 1991 en is momenteel gevestigd in ultramoderne gebouwen langs de E40 in Veurne. Het bedrijf is uitgegroeid tot een belangrijke Europese speler en trendsetter op het gebied van natuurlijke ventilatie en zonwering.

Drie websites

Voor Duco realiseerde Traxgo bvba drie websites in samenwerking met het Marketing en ICT team ...

Home of OXYGEN, een verfrissend project,...

Een uitdaging voor ons team, een verrijking in de naadloze samenwerking met de mensen van Duco.

  • Consumers of eindklanten
  • Professionals of installateurs
  • Architecten

Zowel de commerciële websites, als de technische ventilatieberekeningstools zijn webbased aanwezig. Een directe koppeling met de productendatabase, een tool voor architecten en professionals, referentie's en foto's van de Duco projecten, luchtig opgevat, eenvoudig te navigeren en de uitstraling van de missie achter het bedrijf, dat was de opdracht die het e-Commerce en e-Business team van Traxgo BVBA voorgeschoteld kreeg.

De consumer site ...

Home pagina's met navigatietegels

Integratie van sociale media kon niet ontbreken op de consumer website, opgebouwd rondom de selectie naar land van klant (België, Nederland, Frankrijk) - Duidelijke event banner bovenaan en het waarom .. Ventileren, waarom & hoe ?

Daarnaast bevat de consumer site uitleg over de ventilatiesystemen van Duco, een zoekpagina naar ventilatiespecialisten, nieuws en events, een uitgebreide referentielijst met fotomateriaal en de Duco bijstand door middel van een Service & Contact pagina.

Meer dan 90% van Duco’s producten wordt geëxporteerd naar 22 andere Europese landen, waarbij Nederland de belangrijkste afnemer is.

Professionals vinden er hun info

Een dealer login sectie ten dienste van de vakman...

Duco stelde hoge eisen aan de professional website. De vakman draagt immers het product voor! Aandacht voor de event sectie, technische know-how in de afgeschermde dealer login paginas & een repository met waardevolle documenten ter ondersteuning van diezelfde vakman. (handleidingen, foto's en allerhande digitale documenten).

Een sectie Tools & Wetgeving kon niet ontbreken op deze website!

Traxgo bvba bouwde de zeer complexe on-line ventilatieberekeningstool voor Duco. Deze tool zou, volgens de wensen van Duco, zeer toegankelijk zijn en precies !

De BIM bibliotheek kon niet ontbreken, Duco is BIM klaar en voldoet aan de Revit Standards met heel wat producten !

De webstek voor architecten

A solution for every Project !

De architecten website bevat vooral conceptinformatie, Vier goed doordachte totaalconcepten voor zowel utiliteitsbouw als woningbouw, steunend op drie stevige pijlers.

Productinformatie op maat en uiteraard EPB & Berekeningstools maken deel uit van het aanbod op deze website.

 

Bezoek de website