Empteezy

Empteezy,  de uitgelezen partner om u te helpen met het veilig handelen en stockeren van vloeistoffen in uw onderneming.

Empteezy biedt u voor absorptie, vatenopslag, Spill control en veiligheid een compleet productassortiment aan.  Bent u zich aan het voorbereiden op een ISO 14001 audit en bent u van plan veiligheid, handeling en opslag van milieubelastende producten te verbeteren dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat deed Traxgo voor hen?

Na het implementeren van de Erp Partner van Traxgo, wenst Empteezy een nieuwe webshop te integreren.

Bij het ontwerp van de website werd zowel rekening gehouden met het visuele als het functionele. Er werd gezorgd voor een snelladende site die verzorgd en professioneel oogt. Via het hoofdmenu en de 3 eye catches op de homepagina krijgt de bezoeker onmiddellijk een overzicht van de aangeboden diensten : absorptie, preventie, stockage.

Per aangeboden dienst kan er via een drop down menu algemene informatie opgevraagd worden. De bezoeker krijgt een overzicht van de aangeboden productgroepen die onder deze dienst ressorteren.

Via de eye catchers op de homepagina kan de bezoeker ook een overzicht krijgen van de productgroepen die bij de dienst behoren. Dit wordt visueel voorgesteld.

Selecteer een productgroep voor meer informatie. Deze wordt toegelicht aan de hand van een banner en bijhorende tekstblokken. Op iedere pagina staat een duidelijke button om de producten van deze productgroep te bekijken. Hier wordt de bezoeker automatisch doorgelinkt naar de webshop.

In de webshop worden de productgroepen en de producten visueel in lijstvorm voorgesteld. Per product krijgt de bezoeker reeds een korte uitleg en bijhorende prijs. Via het linkermenu kan de bezoeker verder zoeken naar zijn gewenste product. Dit kan uiteraard ook via de ingebouwde zoekfunctie. Na het toevoegen van de producten aan het winkelmandje kan de bezoeker zijn bestelling doorsturen naar Empteezy.

Deze bestelling en de gegevens van de klant worden automatisch doorgestuurd naar de Erp Partner. Van hieruit kan Empteezy het order bevestigen en het aankooporder aanmaken naar de leverancier. De verdere opvolging voor levering en facturatie wordt afgehandeld in de Erp Partner, de "all in one" Erp software oplossing van Traxgo.

De website en webshop werden volledig mobile responsive opgemaakt.

 

Bezoek de website