ID-Nutrition

Wat vroeg ID-Nutrition aan Traxgo ?

De 3 bedrijfswebsites van ID-Nutrition dateren van bijna 9 jaar geleden.  De klassieke ASP code voldeed niet meer aan de huidige wensen van de bezoekers inzake responsiveness en snelheid.  Opdracht was dus drie nieuwe ‘hippe’bedrijfswebsites maken, waarbij de websites gekoppeld zijn met de CRM (klant relatie module) en
het extranet met de ERP software module.

De maatwerk website waarbij klanten op basis van formules hun samenstelling voor de voedingsnutriënten kunnen berekenen diende mee geïntegreerd te worden in het extranet.

Grafisch werd er dit keer aandacht besteed aan de website, samen met de verantwoordelijke voor dit project binnen ID-Nutrition.

Wat heeft Traxgo als oplossing geboden ?

De bedrijfssoftware afdeling van Traxgo heeft voor een web platform gekozen waarbij de klanten en bezoekers op PC, tablet of smartphone meteen
alle informatie ter beschikking hebben die ze zoeken of nodig hebben. De drie websites zijn gekoppeld aan CRM Partner en ERP Partner van Traxgo.

De complexe berekeningstool voor voedingsnutriënten is puur maatwerk op basis van een uitgebreide excel berekeningssheet en jarenlange labo ervaring
van het ID-Nutrition team.

Welke technologie heeft Traxgo gebruikt ?

Traxgo mikt op integratie. De websites van ID – Nutrition zijn gekoppeld aan de CRM en ERP modules van ERP Partner. Alle software is webbased en responsive.

 

 

De SEO tools maken integraal deel uit van de modules. ID-Nutrition wordt gehost op een dedicated platform, op die manier zijn een aantal parameters van de GDPR wetgeving meteen afgepunt. De schaalbare postgress database op een linux platform zorgt voor het meegroeien van het platform met het aantal bezoekers.

De virtuele deur naar de winkel, voorbij de etalage, van ID-Nutrition blijft daarmee altijd open, hoeveel bezoekers er ook over de vloer komen.

De dieren voeding berekeningstool voor de klanten van ID-Nutrition is opgebouwd rondom een MSSQL database en in .Net geprogrammeerd.

Beide platformen sluiten naadloos bij elkaar aan.

 

Bezoek de website