Prestige Breakfast

Prestige Breakfast, topleverancier van ambachtelijke ontbijtkoeken

Prestige Breakfast biedt een ambachtelijk assortiment koffiekoeken aan. Deze ambachtelijk gemaakte producten worden gemaakt in rauwe toestand, niet gerezen en ingevroren. Prestige Breakfast levert enkel aan vakmensen die de producten op de juiste wijze kunnen laten rijzen en bakken.

 

Wat deden we voor hen?

Prestige Breakfast wou hun klanten een extra service aanbieden voor het maken van hun bestellingen.  De bedoeling was om het volledig assortiment online aan te bieden op een nieuwe webshop. De klant krijgt zo op ieder ogenblik een overzicht van de aangeboden producten.  Traxgo BVBA ontwikkelde een nieuwe webshop in WordPress.  Hierbij werd rekening gehouden met de visuele identiteit van Prestige Breakfast.  Op de homepagina worden de zaakvoerders kort voorgesteld. Via de bedrijfsvideo komt men meer te weten over de werking in het atelier en de producten. Een call to action button op de homepagina zorgt ervoor dat de bezoeker direct in contact kan komen met Prestige Breakfast.

Via assortiment kan de klant per type bladerdeeg een gratis staal aanvragen.

Via de bestelpagina kan er op verschillende categorieën geselecteerd worden. Per categorie worden de bijhorende producten visueel weergegeven. Indien er verder wordt geklikt op een product, krijg je een productomschrijving en de gerelateerde producten te zien.

Per product kan je de baktijden en meer technische informatie opvragen. Vervolgens komt de klant op een pagina met downloads onderverdeeld per categorie. Hieronder vindt U onder andere alle productfiches terug.

Bij het bestellen kan de bezoeker een profiel aanmaken en vervolgens zijn bestelling doorvoeren. Het aanmaken van een profiel zorgt ervoor dat dat Prestige Breakfast onmiddellijk alle gegevens heeft voor de levering/facturatie en communicatie. Dit moet slechts éenmalig ingegeven worden en zo wint de klant tijd bij zhet plaatsen van zijn volgende bestelling. Ook ziet de klant na het inloggen zijn bestelgeschiedenis.

 

 

De webshop van Prestige Breakfast werd opgemaakt in 5 talen en is volledig mobile responsive.

 

Bezoek de website