Temperatuursensor

Controleer de temperatuur van uw vracht.

Onze toepassingen

Controleer de temperatuur van uw vracht met temperatuursensor

Temperatuursensor

Het verkrijgen van informatie over de temperatuur van uw vracht kan heel tijdrovend zijn. Maak het u daarom gemakkelijk door het plaatsen van temperatuursensoren. Een temperatuursensor of temperatuurvoeler is een apparaat waarin de fysische grootheid temperatuur wordt omgezet in een uit te lezen elektrisch signaal.

Temperatuursensoren worden toegepast op plaatsen en in apparaten waar temperatuur gemeten moet worden, om vervolgens deze temperatuur te kunnen controleren of eventueel te regelen.

Een temperatuursensor legt de temperatuur onmiddellijk in real-time vast, waardoor u perfect weet hoeveel graden uw transportvoertuig of koelwagen heeft. Verzeker de kwaliteit van het voedsel tijdens uw transport en verlaag het gezondheidsrisico bij uw klanten!

Voordelen van een temperatuursensor

  • Temperatuurregistratie in real-time;
  • Accuraatheid van de temperatuur;
  • Gemak : u hoeft het niet zelf op te meten;
  • Waarschuwing : als de temperatuur boven of onder een bepaald gemiddelde komt, kunt u deze vlot terug juist zetten en voorkomt u problemen;
  • Raadpleging : het overzicht en de geschiedenis van de gegevens is altijd en overal beschikbaar.

Meer informatie? Contacteer ons

Temperatuursensor in combinatie met track and trace

Op elk moment in real-time de temperatuur én de plaats van het transportvoertuig kunnen raadplegen is de perfecte combinatie! Meer weten over onze temperatuursensoren? Vrijblijvende prijsofferte voor een temperatuursensor? Laat uw gegevens na via ons contactformulier.