Tijdklok online

Online werkuren van uw personeel registreren

Onze toepassingen

Tijdklok online

Tijdklok onlineOp het einde van de maand heeft u heel wat administratief werk. De werkuren van uw personeel controleren kan heel tijdrovend zijn. Aan de hand van een online tijdklok kunnen uw medewerkers zelf hun werkuren registreren. Dankzij een online tijdklok zult u heel wat tijd en geld besparen die u kunt gebruiken voor belangrijke zaken.

De gewerkte uren met een gebruiksvriendelijke tool laten bijhouden door uw personeel biedt heel wat voordelen voor uw bedrijf. We sommen er hieronder alvast enkele voor u op.

Altijd en overal beschikbaar

De online tool voor tijdregistratie is beschikbaar op elk type toestel. U hoeft hiervoor geen kostelijke of ingewikkelde apparatuur te kopen. Zowel op uw tablet, telefoon of laptop kunt u de software toepassen. Eenvoud en gebruiksgemak primeert.

Kopelling van GPS tracker

Bij de online tijdklok kan door middel van een GPS tracker tevens de locatie van uw medewerkers worden vastgelegd. U heeft de mogelijkheid om deze functie toe te passen op elk toestel.

Automatische registratie met online tijdklok

Alle gewerkte uren worden automatisch geregistreerd met de tijdklok en vergeleken met de ingeplande uren. Zo heeft u een duidelijk inzicht over wie te laat was of overgewerkt heeft. Bovendien ontvangt u een verwittiging als de werkuren niet blijken overeen te komen met de gemaakte planning.

Onmiddellijke verwerking

Door het invoeren van een online tijdklok kunnen de werkuren onmiddellijk doorgestuurd en verwerkt worden door het sociaal secretariaat of door het HR team met hun software voor personeelsbeheer. Bovendien worden door de automatische verwerking fouten uitgesloten die voorkomen bij niet-digitale verwerking.

Meer weten over de oplossingen op maat van Traxgo? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie? Contacteer ons