Tijdregistratie app

Onze toepassingen

Tijdregistratie app

Tijdregistratie appDankzij de tijdregistratie app van Traxgo kan uw personeel aan de hand van een magnetische badge zich zelf in- en uitchecken. Deze moderne oplossing biedt meer functies dan de klassieke prikklok. De werkuren worden automatisch door de app geregistreerd. Bovendien wordt u verwittigd als een medewerker zich vergeet aan of af te melden.

Werkuren beheren

U kunt alle gewerkte uren van uw personeel gemakkelijk bijhouden via de tijdregistratie app. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om snel en eenvoudig aanpassingen te maken terwijl de medewerker nog aangemeld is. De app van onze tijdregistratie software is beschikbaar op elk toestel.

Wanneer uw personeel vergeet in- of uit te checken, wordt u automatisch verwittigd. Zo bent u altijd en overal op de hoogte als een medewerker te laat is.

Automatische loonverwerking

Op het einde van de week worden de gewerkte uren van uw personeel automatisch verwerkt en berekend. Zo heeft u een duidelijk inzicht in de afwezigheden en overuren. Feestdagen, ziekte of verlof worden onmiddellijk opgenomen in de loonverwerking.

Meer weten over de oplossingen op maat van Traxgo? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Meer informatie? Contacteer ons