Tijdregistratiesysteem

Gewerkte uren bijhouden met automatische tijdregistratie

Onze toepassingen

Tijdregistratie systeem

Automatische tijdregistratieKrijgt u als werkgever ook zo moeilijk inzicht in de effectief gewerkte uren van uw werknemers? Dan kunt u waarschijnlijk wel een tijdregistratie systeem gebruiken. Met behulp van zo’n systeem kunt u alle aan- en afwezigheden van uw werknemers eenvoudig en efficiënt bijhouden. Dankzij het systeem vergemakkelijkt u bovendien uw personeels- en verlofplanning, alsook de loonadministratie. Het is een investering die zeker de moeite loont en zichzelf zeer snel terugbetaalt.

Het tijdregistratie systeem biedt u een inzicht in de verschillende gepresteerde uren. U wint er bovendien heel wat tijd mee. De gegevens kunnen snel gerapporteerd worden en zo zal de productiviteit binnen het bedrijf gevoelig verhoogd worden. Bovendien is een automatisch tijdregistratie systeem van Traxgo volledig op maat van uw bedrijf gemaakt. Dit laat ons toe om alles precies af te stemmen op uw workflow en zorgt ervoor dat een integratie vlekkeloos kan verlopen.

Hoe werkt de registratie nu precies?

Het systeem houdt netjes bij wanneer iemand zijn aanwezigheid aangeeft en registreert zo automatisch de gewerkte uren van de werknemers. Het principe is in grote lijnen gelijkaardig aan dat van de prikklok. Aan het systeem kunnen bovendien nog tal van handige modules toegevoegd worden voor personeelsbeheer, verlofplanning, … Het systeem spoort afwijkingen automatisch op en brengt er ook rapport van uit. Ook de verloning verloopt dankzij een tijdregistratie systeem een pak vlotter.

Hebt u interesse in een oplossing op maat voor uw bedrijf?

Meer informatie? Contacteer ons