Track and trace voor koerierdiensten

Onze toepassingen

Track and Trace oplossingen voor koerierdiensten

Track and trace koerierdienstenEr komt veel kijken bij het beheren van een wagenpark van een koerierdienst. Daarnaast is een efficiënte planning noodzakelijk. Een track and trace systeem voor koerierdiensten is de perfecte oplossing om uw voertuigen in realtime te volgen.

Wat is track and trace voor koerierdiensten?

Bij een track and trace systeem wordt een GPS tracker in uw voertuigen geïnstalleerd. Via deze tracker kunt u in realtime zien waar elk voertuig op dat moment is. Aan de hand van het online Traxgo platform kunt u de positie van elk voertuig ook op een kaart traceren.

Meer informatie? Contacteer ons

Optimale communicatie

Het online platform verzamelt alle locatiegegevens, brandstofverbruik, rijgedrag, … van elk voertuig in realtime. Zo staat u beter in contact met uw werknemers en kunt u tijdig ingrijpen bij verandering van route of planning. Door optimaal te communiceren, worden uw goederen sneller geleverd. Bovendien kunt u alle administratie uitwisselen via het online systeem.

Overzichtelijke rapporten

Alle verzamelde gegevens op het online platform worden omgezet in gestructureerde rapporten. Zo heeft u een duidelijk inzicht van elk voertuig individueel. Op deze manier kunt u ingrijpen bij problemen, waardoor uw goederen op tijd geleverd kunnen worden.

Efficiënte planning

Een track and trace systeem biedt automatische updates voor elk voertuig. Zo bent u op de hoogte van keuringen, onderhoud en boetes. Dit leidt tot een efficiënte planning en vereenvoudigt uw administratie. Door uw medewerkers aan te sturen op hun rijgedrag, kunt u ook ongevallen vermijden en brandstofverbruik verminderen.

Heeft u interesse in een track and trace systeem voor uw wagenpark?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.