Service- en onderhoudssector

Efficiënte track-and-trace oplossingen en diefstalbeveiliging van materiaal

Onze toepassingen

Track and Trace voor de service- en onderhoudssector

Track and Trace voor de service- en onderhoudssector | Diefstalbeveiliging materiaalTrack and Trace onderhoudssector

Een ploeg oproepen of een reparatie inplannen? Ons Track and Trace systeem biedt een oplossing op dit soort vragen. Dankzij Track and Trace voor de onderhoudssector zet u eenvoudig mensen en ploegen in waar en wanneer ze nodig zijn.

Met ons systeem gekoppeld aan een planningstool werkt u gegarandeerd efficiënter, zonder tijdverlies en mét betere communicatie. U bespaart niet alleen tijd en geld, maar ook uw klanten en medewerkers houdt u tevreden. Wanneer u het Track and Trace systeem van Traxgo hebt geïnstalleerd, kan u iedereen volgen via pc, smartphone en/of tablet.

Tracking van voertuigen

Snel en eenvoudig registreren van vooruitgang

Het kan wel eens gebeuren dat u of uw werknemers een werkbon vergeten in te vullen. Met de LisaBadge kan u de facturatie en administratie een pak eenvoudiger laten verlopen. U hoeft geen werkbonnen meer in te vullen. Als dat niet fantastisch is.

Alle gepresteerde uren, afstanden, administratie,… kan u eenvoudig ingeven in onze software de 'LisaBadge'. Deze documenten kunnen eenvoudig gecontroleerd, gecorrigeerd en verwerkt worden. Werk een stuk vlotter dankzij de LisaBadge.

Meer over LisaBadges

Diefstalbeveiliging van materiaal dankzij Traxgo materiaalbeheer

Heeft u controle op al uw materialen of is er al eens iets gestolen? Met de diefstalbeveiliging van Traxgo kan u eenvoudig uw materiaal in real-time volgen. U heeft altijd en overal een overzicht van waar alles zich bevindt. Beveilig uw materiaal tegen diefstal met onze systemen voor diefstalbeveiliging. Gedaan met het opnieuw aankopen van materiaal.

Materiaalbeheer biedt heel wat voordelen. U kan eenvoudig uw materiaal lokaliseren, een inventaris opmaken, minder risico op diefstal en meer veiligheid. Bespaar tijd en geld!

Had u graag meer informatie gekregen over onze oplossingen voor de service- en onderhoudssector? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie? Contacteer ons